ZIGGO Office Plus Doorschakelinstructie

Gebruik je Office Plus van ZIGGO, dan kan je eenvoudig naar ons doorschakelen.

Activeren: Toets op het toestel dat doorgeschakeld moet worden de volgende code in:

*21 [het telefoonnummer dat je van ons leent] en sluit af met #.

Let op; geen * na *21 dus!
Is het gelukt, dan hoor je gesproken bevestiging en kan je ophangen. Vanaf nu zal ieder telefoongesprek naar ons doorgeschakeld worden.

Ben je weer bereikbaar en wil je zelf de telefoongesprekken aannemen, toets dan de combinatie #21# om de doorschakeling te stoppen. Alles is dan weer terug bij het oude.

Nog niet geholpen stuur een Tweet naar https://twitter.com/doorschakel

Doorschakelinstructie