Telfort (vast) Doorschakelinstructie

Heb je Telfort als leverancier, dan kan je eenvoudig naar ons doorschakelen.

Activeren: Toets op het toestel dat doorgeschakeld moet worden de volgende code in:

*21* [het telefoonnummer dat je van ons leent] en sluit af met #
Nu hoor je een kiestoon en iedereen die belt wordt vanaf nu meteen naar ons doorgeschakeld.

Ben je weer bereikbaar en wil je zelf de telefoongesprekken aannemen, toets dan de combinatie #21# om de doorschakeling te stoppen.

Nog niet geholpen stuur een Tweet naar https://twitter.com/doorschakel

Doorschakelinstructie