Controleer eerst welke versie van Android u heeft via het menu 'Instellingen' en dan onder het menu 'Over de telefoon' helemaal onderaan.

Android 4.2.1:

• Druk op het groene telefoonhoorntje in het hoofdscherm (dus gewoon het icoon om te bellen)
  • Druk op de menu toets op uw toestel en ga naar het 'Instellingen' menu
  • Kies het 'Spraakoproep' menu
  • 'Oproep doorschakelen'
  • Kies de optie die u wenst, handig is bijvoorbeeld Doorschakelen bij ingesprek, onbeantwoord en onbereikbaar. Op die manier bent u altijd bereikbaar!
Ha estat útil la resposta? 130 Els usuaris han Trobat Això Útil (371 Vots)