Om de telefoon antwoord service goed en optimaal te gebruiken enkele handige tips en tools.
  1. Compleet maken en online up-to-date houden van je gegevens
  2. Aanmaken van extra contact personen, dit voor doorverbinden en ruggespraak
  3. Notificatie (e-mail) van een ontvangen gesprek
  4. Terug luisteren van opgenomen telefoongesprekken (tussen beller en telefoniste)
  5. Downloaden van rapportage
  6. Inzicht en betalen van facturen
  Aanmaken en doorgeven van extra contactpersonen voor doorverbinden

Aanmaken van extra contact personen, dit voor doorverbinden en ruggespraak

Maak je selectie vanuit het menu
Na de juiste keuze in het menu kan je een bestaande contactpersoon selecteren of een nieuwe aanmaken.

meerdere contactpersonen doorverbinden

Nieuwe contact aanmaken of bestaande aanpassen

Aanvullen en aanpassen van de gegevens per contact:

instellingen antwoordservice

instellingen antwoordservice[/caption]
  • Kies eventueel extra instellingen of wijzig bestaande gegevens. Alle aanpassingen zijn direct doorgevoerd.
  • Het telefoonnummer wat je hier doorgeeft zal gebruikt worden voor doorverbinden en ruggespraak. Onze telefonistes zien dit nummer niet.
  • Als jij aangeeft "geen" doorverbinden kunnen wij ook geen ruggespraak houden. Als jij kiest voor "alleen bij spoed" doorverbinden dan zal de telefoniste afwegen of ze ruggespraak zal houden
Ontvang een bericht van de telefoniste als er een nieuwe boodschap voor je is; direct in je e-mail. Inclusief een link om het opgenomen telefoongesprek tussen jouw beller en de telefoniste terug te luisteren

bericht van telefoniste

bericht van telefoniste

Terug lezen van de bel-notitie  en het terugluisteren van het gesprek is ook beschikbaar in je klanten portaal

online opgenomen telefoongesprek terug luisteren

opgenomen telefoongesprek terug luisteren
  • Lees hier de gespreksnotitie terug
  • Speel het gesprek in je browser af (indien je browser dit ondersteunt)
  • Download het gesprek voor je eigen administratie (groene button/evt rechter muisknop)

Online rapportage in CSV/XLS

downloaden live telefoongegevens

Alle gegevens in CSV / XLS

Op jouw persoonlijke home page kan je alle gegevens downloaden.Selecteer je tijdsvak en je kan direct de download bekijken in CSV of omzetten in XLS of een ander formaat.

Overzicht en betalen van facturen

facturen antwoordservice

facturen overzicht en online betalen

In het speciale menu kan je alle facturen terug vinden en eventueel direct online betalen. Ook heb je de mogelijkheid om meerdere facturen in een keer tegelijk te betalen.

Online betalen via iDEAL

antwoordservice via Ideal betalen

Ideal betalen Bij het inzien van de factuur heb je rechtsboven de mogelijkheid om je bank te selecteren. Hiermee kan je een iDEAL betaling verrichten, deze betalingen zijn dan direct verwerkt.

LET OP! Onze prijzen zijn vriendelijk, betaal dus je facturen op tijd. Wij zullen ook iedere factuur die beschikbaar is per e-mail naar je sturen.