Een antwoordservice met een lokaal / regionaal netnummer.

De telefoonnummers die wij standaard en gratis ter beschikking stellen mag jij ook gebruiken om direct aan je klanten te geven, op je website & advertenties etc. plaatsen.

Heb jij hiervoor liever een regionaal / lokaal telefoonnummer? Dat kan je bestellen via het klanten-portaal.

Dit nummer zal dan gekoppeld worden aan je bestaande antwoordservice-nummer. Hiervoor vragen wij eenmalige kosten. Als jij dit nummer later wilt verhuizen om bijvoorbeeld zelf te gebruiken kan dit. Hiervoor rekenen wij dan geen extra kosten (wel eventueel kosten die wij moeten maken voor het overschrijven, dit is afhankelijk van o.a. de nieuwe telefoon aanbieder)

Aanvragen kan alleen voor bestaande klanten in de beveiligde omgeving via de speciale link

Op deze pagina staan ook de beschikbare nummers.