Gebruiken en terugluisteren voor Mobiel (iPhone, Android etc) antwoordservice zzp iphone voorbeeld

De website van onze telefonische antwoordservice is geoptimaliseerd voor je mobiele telefoon.
Handig voor als je gesprekken onderweg wilt terugluisteren of gegevens wilt aanpassen.

Je kunt eenvoudig www.phoneservice4all.com/client in de browser tikken en ziet dan het bekende inlogscherm.

Gebruik je email adres en wachtwoord om vervolgens in te loggen. Standaard kom je terecht op de HOME-page van jouw account, waar je direct de gespreksnotities en de opname (s) van de gesprekken kan naluisteren.

Gespreksnotities Op dit scherm zie je direct wie er voor je gebeld heeft en de gemaakte gespreksnotities.

Terugluisteren opgenomen gesprekken Je kan hier het telefoongesprek wat opgenomen is tussen de beller en de telefoniste terug luisteren. (deze opnames zijn al beschikbaar binnen enkele minuten na het gesprek)

Verder kan je natuurlijk ook de menuknop gebruiken om andere functie te gebruiken

Tip! Wil je nog sneller toegang tot de gesprek gegevens? Maak een snelkoppeling....

Open www.phoneservice4all.com/client in bijvoorbeeld Safari:

1. Click op het bookmark / delen teken
  2. Voeg toe aan beginscherm
  3. Voeg toe (rechtsboven)
  4. Klaar

telefoon antwoordservice gesprekken terug luisteren iphone

• 131 Bu dökümanı faydalı bulan kullanıcılar: